Wat zeggen anderen over LukasTxt?

WORTH

“Lukas helpt ons inmiddels al een tijdje met teksten schrijven en vertalingen op onze bedrijfswebsite. Wij waren op zoek naar een tekstschrijver die onze tone of voice snapt en dit in heldere taal kan uitdrukken. Lukas nam de tijd om te begrijpen waar wij precies naar op zoek waren, en toetste dit ook regelmatig bij ons.

Zeker fijn dat Lukas ook inhoudelijk mee kijkt naar content en regelmatig met verbetervoorstellen komt. Het was extra handig dat Lukas zelf software developer is geweest en daarom de terminologie van onze markt en services begrijpt.

Kortom, een fijne copywriter om mee te werken die snel kwalitatief goede teksten op kan leveren. Zeker aan te raden! “

– Florian Overhand van WORTH


Online Drumles.nl

“Ik heb eerder met Lukas gewerkt in een andere omgeving en had daardoor geen twijfel over zijn kunnen. Ik was wel heel benieuwd hoe deze nieuwe rol hem zou passen. Mijn ervaringen met Lukas zijn zeer goed. Als ondernemer is het prettig om te weten dat iets geregeld wordt en je er eigenlijk niet meer naar hoeft om te kijken.

Als je op zoek bent naar een copywriter die zelfstandig zijn background research doet, en schrijft zonder dat je teksten hoeft te checken, dan is Lukas je man. Ik heb zelden zo weinig hoeven schakelen met een externe kracht, wat ik als zeer prettig heb ervaren.

Lukas levert hoogstaand schrijfwerk met vaak originele invalshoeken waar ik zelf niet op was gekomen. Ook belangrijk: taalkundig klopt alles gewoon. In de praktijk komt het toch regelmatig voor dat iemand binnen ons team iemand zijn werk moet controleren. Het viel mij op dat het bij Lukas áltijd foutloos is.

Ik zou Lukas aanbevelen aan klanten die hun copywriting kort- of langdurig compleet uitbesteed willen hebben en opdrachten hebben klaarliggen. Daarnaast kan ik me voorstellen dat Lukas inzetten als interim binnen een team ook goed werkt.

Intern maakten we wel eens het grapje dat je bij Lukas gewoon een muntje erin gooit en dat je dan resultaten krijgt. Da’s best heel prettig.”

– Jasper van Remmerswaal van Online Drumles.nl